Verzenden & Levertijd

Verzendkosten Nederland

Bij bestellingen onder de €75,00 wordt er €5,95 verzendkosten berekend (voor brievenbuspakketjes €3,95 & voor pakketjes zoals sieraden €1,00).
Bij bestellingen vanaf €75,00 zijn de verzendkosten gratis.

Mocht je iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de €75,- komt, worden alsnog de verzendkosten zoals hierboven beschreven in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel.

 

Verzendkosten België 
Verzendkosten € 9,95
Bestellingen vanaf €150,00 zijn verzendkosten vrij.

 

Je bestelling afhalen of ruilen in Boxtel
Woon je in de omgeving van Boxtel of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen!

 

Verzending & levering

Items op voorraad = Op werkdagen voor 22:00 besteld en betaald, uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden.

Items eigen productie / gepersonaliseerde items = Op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald, binnen 5 werkdagen verzonden.

(Let op!: Uitzonderingen:

- Tijdens de sale kan de verzendtijd langer zijn.

- Eigen ontwerpen kunnen langere levertijden hebben)

 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Label95 een e-mail met daarin de verzendbevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

 


«   »